Structuur buurtplatform Amby

Buurtplatform Amby heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en de verbetering van de woonomgeving in Amby. Met acht vrijwilligers verdiepen we ons in alle zaken die de leefbaarheid kunnen beïnvloeden. Via de Amyer Praot onze website en de app Nextdoor, kunt u kennis nemen van de onderwerpen waar we ons op dit moment mee bezighouden. Tevens is het buurtplatform een representatief orgaan dat door de gemeente Maastricht erkend wordt als woordvoerder en bemiddelaar in zaken die voor de buurt van belang zijn. Het buurtplatform wordt erkend als gesprekspartner, als buurtdeskundige, als klankbord om ideeën e.d. te toetsen; naar de gemeente toe hebben we dan ook een belangrijke signaalfunctie.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Het huidige bestuur bestaat uit:

Maurice Luijten (voorzitter) , Leon Gadet (penningmeester / vice-voorzitter), Marlou Driessen (secretaris), Corrian van Rij-Jonker (vice-secretaris) , Elwin Wauben (vice penningmeester), Vico Smeets, Ria van Hoorn, Sabine de Win.

Om slagvaardig te kunnen werken, hebben we de taken onderling als volgt verdeeld:

  • Maurice Luijten – voorzitter (informatie, website)
  • Leon Gadet – penningmeester (zorg, welzijn, wonen, jongeren, ouderen)
  • Marlou Driessen – secretaris (zorg, welzijn, en wonen)
  • Corrian van Rij-Jonker (informatie)
  • Elwin Wauben (informatie)
  • Sabine de Win (jongeren)

Verder zijn er op de achtergrond nog enkele vrijwilligers werkzaam binnen diverse werkgroepen. Hiervoor kunnen wij nog altijd versterkingen gebruiken.

De website is nog in een opbouwfase en zal steeds verder uitgebreid worden.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.