Ondersteuning gezocht

We willen de bewoners van Amby meer te betrekken bij hun buurt dmv netwerkgroepen. Er is al een aantal van die groepen geformeerd, zoals die voor zorg, welzijn en wonen, en voor jongeren en senioren, en voor info.

Voor de netwerkgroep ‘infra’ zijn wij op zoek naar bewoners van Amby die zich met alle mogelijke infrastructuren gaan bezighouden. Deze groep bestaat momenteel al uit twee actieve bewoners. Maar we zoeken er meer: denk aan verkeerskundigen wonende in Amby, maar ook inwoners die zich willen inzetten voor hun buurt vanwege verkeersoverlast, of bv een andere plek voor de bushalte.

Maar niet alleen wat rijdt, kan overlast geven, ook wat vliegt! Wellicht zijn er inwoners die zich meer willen inzetten, en die het contact met de luchthaven willen onderhouden, de ontwikkelingen hiervan, vliegroutes, geluidsoverlast, etc. etc.

Wat verwachten wij van je?

– als actieve bewoner wil je ervoor zorgen dat het in onze wijk nog prettiger wonen wordt.

– je kunt een uurtje per week vrijmaken om de overige leden van het BPF en de netwerkgroep te informeren, besprekingen bij te wonen.

– je weet hoe Word en Excel werken.

Momenteel bestaat het Buurtplatform Amby uit 8 vaste leden, een aantal organisaties in de netwerk- groepen en een aantal actieve bewoners die ons met raad en daad bijstaan.

Wil je meer informatie hebben, weten hoe e.e.a. werkt, wil je vrijblijvend eens een bespreking bijwonen van het BPF Amby, bel gerust.

Ons nummer en mailadres staan hieronder:

Stichting Buurtplatform Amby

Westrand 35
6225 AT Maastricht
e-mail: info@buurtplatform-amby.nl


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.