Luchthavenbesluit MAA, onjuiste informatie verstrekt?

Het ontwerp-luchthavenbesluit Maastricht heeft ter inzage geleden en belanghebbenden hebben hun zienswijzen kenbaar kunnen maken. Medio dit jaar zal een besluit worden genomen. Of er vanuit Amby zienswijze(n) zijn ingediend is ons slechts van 1 inwoner bekend. De gemeente Maastricht heeft, in tegenstelling tot de gemeente Meerssen, geen zienswijze ingebracht. Er zijn berichten waarin gemeld wordt dat er in totaal meer dan 400 zienswijzen zijn ingediend. Het kan echter zijn dat een deel van het proces opnieuw gedaan moet worden. De Alliantie Niet-meer-vliegen-op-Beek is van mening dat er op de voorlichtingsavonden onjuiste informatie verstrekt is. Met name over het extra vliegen met zwaardere toestellen en dat laatste moet toch in Amby opgevallen zijn! De Alliantie heeft de staatssecretaris en de CRO daarop gewezen, om uitleg gevraagd en dringt er op aan om in te grijpen als dit juist blijkt te zijn. Op donderdag 23 februari hoopt De Alliantie antwoord te krijgen tijdens de openbare vergadering van de CRO om 16:00 in het gemeentehuis van Beek. U bent van harte welkom op de publieke tribune.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.