De Zorgwinkel: een stapje dichter bij de zorg-infodag op 7 mei a.s.

Zolang je niks mankeert loop je meestal snel voorbij de Zorgwinkel. Want waarom zou je daar naar binnen gaan? Dat is toch vooral voor als je oud bent, of al van alles mankeert? Nou, niks is minder waar, maar blijkbaar rust er een soort taboe op die winkels voor de meesten van ons. Shoppen bij de Zorgwinkel doen we meestal pas als er echt iets aan de hand is en dan bij voorkeur voor pap of mam of voor de buurvrouw en vooral niet voor onszelf. Om toch eens wat eerder en beter kennis te maken met de Zorgwinkel;, is de Zorgwinkel die we in Amby dichtbij huis hebben, één van de gasten van de Zorgdag die op 7 mei a.s. door het Buurtplatform Amby wordt georganiseerd. Voor iedereen, jong, oud, mét of zonder klachten of gebreken.

Wist u bijvoorbeeld dat je bij Zorgwinkels ook terecht kunt voor allerlei soorten (sport)braces of voor handig tuingereedschap? Voor relaxkussens waarmee je lekker lang in bed of op de bank kunt blijven liggen met een boek of voor de TV? Kortom: Zorgwinkels hebben tegenwoordig vooral veel dingen die het leven gemakkelijker, langer leuk of langer zelfstandig kunnen maken. En wie wil dat nou niet?

Om informatie te krijgen of ideeën op te doen voor de vakantie gaan veel van ons naar de Vakantiebeurs, de Fietsbeurs of de Caravanbeurs. Informatie over alles wat te maken heeft met Zorg en alles zolang én zo goed mogelijk zelf kunnen blijven doen, is te vinden op de Zorgdag in de Amyerhoof, op 7 mei in uw eigen dorp: dichtbij huis en zonder entree-kosten. We zien u dan graag!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.