Enquête over de toekomst van Amby; doe nu mee!

Twee studenten van Zuyd Hogeschool, Robin Steuten en Marli van de Wal, zijn op dit moment bezig om Amby voor hun stage in kaart te brengen middels een buurtscan. Dit houdt in dat zij een overzicht maken van alle voorzieningen die in Amby gevestigd zijn. Verder wordt middels een enquête onderzocht hoe de inwoners van Amby de leefbaarheid ervaren en welke wensen zij nog hebben ten aanzien van hun woonomgeving. Aan de hand van de resultaten van deze enquête wordt vervolgens inzichtelijk hoe ú als inwoner van Amby uw omgeving ervaart en wat er nodig is om de leefbaarheid zo nodig te vergroten. Door deze enquête in te vullen helpt u niet alleen ons, maar helpt u mee om van Amby een nog prettigere buurt te maken. Er zijn twee versies gemaakt van de enquête, één voor volwassenen vanaf 19 jaar en één voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Via de volgende links is het mogelijk om de enquête in te vullen.

Versie voor volwassenen (19 jaar en ouder): https://goo.gl/w2v6RQ 

Versie voor de jeugd (12-18 jaar): https://goo.gl/EWUAcc 

 

Wilt u de enquête liever op papier invullen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met het Buurtplatform via info@buurtplatform-amby.nl of u kunt deze uitprinten en inleveren bij onze inleverpunten o.a.:

  • Sport Medisch Centrum Bastiaens;
  • Supermarkt de Plus;
  • Secretariaat Buurtplatform Amby / Westrand 35.

Om een zo hoog mogelijke respons te krijgen op onze enquête gebruiken we zo veel mogelijk middelen om deze te verspreiden. Het kan daardoor zijn dat u via verschillende manieren benaderd wordt voor de enquête. U hoeft deze enquête uiteraard maar één keer in te vullen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,


 

 

 

 

 

Robin Steuten en Marli van de Wal


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.