Afsluiting Ambyerstraat Noord uitgesteld

Zoals u heeft gezien, is de aannemer druk bezig met de werkzaamheden in de Ambyerstraat Noord. Fase 1A en 2 zijn behoudens de toplaag gereed. Fase 1B is voor 80% gereed waarbij het bergingsriool al voor de helft gerealiseerd is. Hier gaat de aannemer nu verder met het inrichten van de weg en de aanleg van de bestrating.

De werkzaamheden fase 3 zouden 12 juni starten. Echter, door het met één week uitstellen van de ingebruikname van de twee viaducten ter plaatse van de Viaductweg (nieuwe A2-tunnel) zijn deze werkzaamheden verschoven in de planning. Om te mogen starten moet de aannemer een omleiding middels verkeersborden op en rond de A2 en A79 plaatsen en daarvoor dient eerst een vergunning te worden aangevraagd bij Rijkswaterstaat. Deze aanvraag is op dit moment nog steeds in behandeling en de komende dagen wordt bekend of Rijkswaterstaat de vergunning kan afgeven en/of de aannemer kan starten met de werkzaamheden fase 3.

Tot die tijd mogen we ervan uitgaan dat de Ambyerstraat Noord tussen de Hagenstraat en de Nieuwe Limmelderweg vanaf 19 juni tot 28 juli is afgesloten voor al het verkeer.

De werkzaamheden concentreren zich voornamelijk op de aanleg van het resterende gedeelte van het bergingsriool voor huisnummer 159 t/m 160. Daarna wordt verder gegaan met de aanleg van de bestrating en het aanbrengen van het asfalt.

Voor inlichtingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de toezichthouder Hans Linders, bereikbaar onder telefoonnummer 043-3505224,


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.