Week van de ouderen (1 t/m 8 oktober)

In de ”Week van de ouderen” (1 t/m 8 oktober) zullen er ook in Amby diverse activiteiten plaatsvinden. De senioren kunnen dan genieten van een keus aan uiteenlopende vrijetijdsbestedingen.

Zo is er op Woensdag 4 oktober een gezellige ”Terug in de tijd” middag met muziek en film voor alle ouderen/senioren. Dit muzikaal samenzijn is tevens zeer geschikt voor senioren die iets minder goed ter been zijn en eventueel gebruik maken van een rollator of rolstoel. Gezellig meezingen en “sjoenkele vaan links naor rechts”. Locatie is het sfeervolle café De Kardinaal aan de Ambyerstraat-Zuid 201. U bent daar welkom tussen 14:00 en 17.00 uur. De entree is geheel gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

Op Zondag 8 oktober is er ”Dansen in het Park”, de bekende dans en ontmoet activiteit die al in meerdere wijken in Maastricht een niet meer weg te denken invulling geeft aan vrije tijd en gezond bewegen. Nu dus ook in Amby en op een wel zeer gepaste locatie, n.l. Beats & Bars aan het Severenplein 25e. Open vanaf 13.15u tot 17.30 uur en de entree is gratis.

Bij genoeg animo en enthousiasme is het onze intentie om hier terugkerende activiteiten van te maken, hetgeen in andere wijken al jaren een feit is. We zijn ervan overtuigd dat ook in Amby genoeg senioren zijn die het fijn vinden om te bewegen en die sociaal contact een grote meerwaarde vinden. Deze activiteiten worden samengesteld door Tout Maastricht en zijn in samenwerking met het Buurtplatform Amby, Beats & Bars, Roos en Charles van De Kardinaal en Stichting Wij Senioren gerealiseerd. Wij hopen u, als actieve senior, te mogen begroeten.

Poster


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.