Gezellig boodschappen doen voor senioren

Op 5 en 12 december, tussen 9:00 en 12:00 uur, wordt boodschappen doen bij PLUS Franssen in Amby extra gezellig. Onder genot van een lekker bakje koffie met koekje en heerlijke muziek gaat u ervaren dat boodschappen doen ook heel plezierig en gezellig kan zijn. Met hulp van bewoners van Radar, vrijwilligers van Buurtplatform Amby en medewerkers van PLUS gaan we u, wanneer u dat wilt, helpen met uitstappen, begeleiden u mee naar binnen, assisteren u met de boodschappen, helpen u bij de kassa en dragen de boodschappen samen met u naar de auto of bezorgen we de boodschappen gratis bij u thuis (als u in Amby woont).

En mocht u even een dansje willen doen….? Ook dat is mogelijk!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.