Klusteam Amby

U kunt het niet betalen of u kunt het zelf niet meer: klusjes in huis. We hebben daar nu een oplossing voor! Ons eigen klusteam in Amby.

Tijdens de deur-aan-deur-gesprekken voor de enquête hebben zich een tweetal vrijwilligers gemeld die kleine klusjes willen doen bij bewoners van Amby die het zelf niet meer kunnen of er financieel slecht voor staan. Jonge kerels met handige handjes die zich inzetten voor de wijkbewoners die het kunnen gebruiken en er een reële, kleine vergoeding voor vragen. Denk hierbij aan het plaatsen van een douchestoeltje of het vervangen van een lekkende kraan. Misschien wilt u een extra trapleuning of een schilderijtje laten ophangen? Doet het lampje het niet meer of wilt u een extra lichtpunt? Het klusteam draait daar hun hand(en) niet voor om. Grote werkzaamheden, zoals het stucen van uw woning of het betegelen van de badkamer, en het repareren van elektrische apparaten doen zij echter niet.

Heeft u een klusje en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken, meldt dit dan bij het Buurtplatform. Dit kan op ons telefoonnummer 043-3638795 of via ons algemene mailadres info@buurtplatform-amby.nl.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.