Resto VanHarte Maastricht van start in Amby

Het doet ons deugd te kunnen melden dat Resto VanHarte Maastricht per januari een restolocatie gaat openen in Amby en wel op de locatie Zevenbronnen van Envida.

Resto VanHarte opereert al bijna 7 jaar in Maastricht en zit verspreid over 3 locaties in de stad. Na een succesvolle samenwerking met Envida op de locatie Koepelhof in 2017 is besloten een vergelijkbaar initiatief op te zetten in Amby. Daarbij zal nauw worden samengewerkt met Buurtplatform Amby Maar wie is Resto VanHarte eigenlijk? De slogan van Resto VanHarte zegt het in feite allemaal: hét recept voor een betere buurt. Door de aanwezigheid van Resto VanHarte en het gezamenlijk koken en eten wordt de sociale cohesie in de buurt vergroot. Iedereen uit de buurt is welkom om gezellig aan te schuiven. Niet alleen om lekker te eten, maar ook om te genieten van het samenzijn met andere mensen. Het is de wens om de gasten in de toekomst één keer per week te mogen ontvangen. Voorlopig zal worden gestart met een maandelijkse opening. De eerste openingsdag zal woensdag 17 januari zijn; de deuren gaan dan open om 17:30 uur.

Onder begeleiding van professionele koks vindt samen met een gemotiveerd team van vrijwilligers de bereiding plaats van het diner. Ook assisteren de vrijwilligers in de bediening, aan de kassa en bij het indekken. Tom: ’In ons eentje redden we het niet, samen met meerdere enthousiaste vrijwilligers uit de buurt wel’. Daarom bij dezen ook de open uitnodiging om vooral eens te komen proeven en mocht je het leuk vinden je handen uit de mouwen te steken en samen een betere buurt te maken, meld je dan aan als vrijwilliger!

Kosten
Een vers gekookte driegangen maaltijd kost € 7,00; kinderen zijn uiteraard ook welkom en betalen de helft.

Meer informatie + reserveringen
Kijk voor meer informatie over alle activiteiten van Resto VanHarte op www.restovanharte.nl. Reserveren doe je via de website: https://reserveren.restovanharte.nl of telefonisch: 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:30 uur (10 cent per minuut). Of een mailsturen naar: info@buurtplatform-amby.nl.

De Restomanager in Maastricht is Tom Heijnens. Hij is telefonisch bereikbaar op 06-41 12 88 02. E-mailen kan ook: t.heijnens@restovanharte.nl. (niet voor reserveringen!)


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.