Dialoogbijeenkomst Trajekt

Update
Op maandag 17 september is de tweede dialoogbijeenkomst inzake vroegtijdige signalering personen met verward gedrag gehouden. Ook nu is de film van Mvi positief ontvangen door de aanwezige organisaties en personen.

De film zal wederom getoond worden in “t Magisch Theatertje“ in Amby en wel op 27 november 2018. Aanmelden is mogelijk via info@buurtplatform-amby.nl.

Op maandag 11 juni jl. heeft de eerste dialoogbijeenkomst plaatsgevonden inzake de vroegtijdige signalering van personen met verward gedrag. Met deze community-aanpak in diverse buurten van Maastricht wil Trajekt aandacht vragen voor meer begrip en zorg voor elkaar en burgers bewegen om problemen bij familie of bekenden op tijd te signaleren. De door Mvi ontwikkelde film die tijdens de bijeenkomst is getoond, is in Amby positief ontvangen en het belang van dit project is door de aanwezigen onderstreept. De film is gebruikt om een vaste kern van mensen uit ons netwerk bij elkaar te brengen en met elkaar in gesprek te laten gaan. Zo waren o.a. Humanitas, OVA, Trajekt, Psychologe, Envida, Aandacht plus Zorg, wijkverpleging, Apotheek Benu Amby aanwezig. Op weg naar een nog inclusievere samenleving met zorg en respect voor elkaar.

Vanaf september zal deze film op gezette tijden te zien zijn in ons Informatiecentrum Ambyerstraat Noord 78 / Aandacht Plus Zorg. Aanmelden is mogelijk via info@buurtplatform-amby.nl.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.