Informatieavond over toegenomen vliegverkeer

Het vliegverkeer boven Amby en andere stadsdelen van Maastricht is toegenomen. Steeds meer bewoners hebben vragen betreffende toenemende geluidsoverlast, de veiligheid en de uitstoot van schadelijke stoffen, veroorzaakt door het vliegverkeer richting Maastricht Aachen Airport (MAA). Hoeveel groei van MAA kunnen we nog verwachten in de komende jaren? Als je overlast ervaart, waar kun je dan klagen? Heeft klagen zin? Er loopt een procedure voor een (gewijzigd) luchthavenbesluit MAA. Wat houdt dat in? Kan daar nog een reactie op gegeven worden?

De werkgroep Beperking overlast infrastructuur Amby organiseert een informatieavond om antwoord te geven op deze en andere vragen rondom het vliegverkeer in de omgeving van Amby. Deze informatieavond zal worden geleid door Paul Rutten en Wim Derks. Paul Rutten van Klaor Loch houdt zich in Maastricht o.a. bezig met MAA en Wim Derks is bij Milieudefensie Meerssen zeer actief betrokken bij de ontwikkelingen rond de Zuid-Limburgse luchthaven. De informatieavond vindt plaats op dinsdag 23 oktober 2018 om 19:30 uur. Locatie: Ambyerstraat Noord 78, gebouw Aandacht Plus Zorg / Buurtplatform Amby.

Aanmelding:

Update
De presentatie van Wim Derks van Milieudefensie Meerssen is nu toegevoegd: Presentatie MAA Amby Milieudefensie Meerssen


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.