Eerste 10 cursisten met goed gevolg reanimatiecursus AED afgesloten

Proficiat: de eerste 10 cursisten hebben met goed gevolg de reanimatiecursus AED behaald. Zij zullen hiervoor een certificaat ontvangen en de formele status van de reanimatievaardigheid zal door EHBO vereniging Dr. Stoops in Amby worden bijgehouden. De cursisten kunnen zich nu opgeven bij hartslagnu.nl, hetgeen een voorwaarde is om aan de reanimatiecursus te mogen deelnemen. Voor 2019 zijn er nog 6 plaatsen vrij voor de tweede reanimatiecursus en u kunt zich hiervoor nog opgeven via ons e-mailadres info@buurtplatform-amby.nl.

Momenteel is er door Buurtplatform Amby een dekkend AED-netwerk gerealiseerd. Door het aan de buitengevel bevestigen van AED’s bij de Kardinaal en het gemeenschapshuis Amyerhoof is het netwerk compleet gemaakt.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.