Aantal werkgroepen actieve bewoners groeit! (3)

Werkgroep: Kookclub Resto VanHarte

Vaak realiseren wij ons het niet, maar een verpleegkliniek of verzorgingshuis kan meerdere functies hebben. Wat dacht u van een restaurantfunctie of een ontmoetingsplaats? Vaak zijn er grotere ruimtes waarvan geen 24 uur per dag gebruik gemaakt wordt. Samen met Resto VanHarte en Envida heeft de kookclub van het Buurtplatform Amby een toplocatie gevonden waar gezelligheid en lekker eten (koken) samenkomen. Omdat wij groeien, is het handig wanneer er zich meer “koks” aanmelden: moeders, vaders, oma’s, opa’s, chef-koks of studenten. Kortom, iedereen die als hobby koken heeft of het gewoon leuk vind om in groepsverband met andere vrijwilligers een gezellige middag te hebben. Bel gerust eens voor meer informatie of loop een paar uurtjes met ons mee.

Wilt u zelf eens ervaren waartoe de kookclub Resto VanHarte in staat is? Op 15 november wordt in de Zevenbronnen vanaf 18:00 uur een 3-gangenmenu opgediend. De kosten voor dit menu bedragen € 7,00. Wacht niet te lang met reserveren, want de belangstelling is groot. Wij willen u niet teleurstellen.

Om te reserveren:

  • Internet: https://reserveren.restovanharte.nl/onze-restos/envida-locatie-zevenbronnen.html
  • E-mail: info@restovanharte.nl
  • Telefoon: 0900 900 3030 (kosten 0,35 cent per gesprek)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.