Team juridisch inloopspreekuur uitgebreid

Mr. Jonas van der Wiel zal ons team komen versterken als vrijwilliger gespecialiseerd op juridisch gebied. Jonas van de Wiel is werkzaam in deze sector, maar heeft besloten zijn kennis in te zetten voor een nog mooier Amby.

Tijdens het juridisch inloopspreekuur kan Jonas mensen van dienst zijn met name op de volgende rechtsterreinen:

  • arbeidsrecht: advies en rechtsbijstand bijvoorbeeld bij ontslagzaken, loonvorderingen, of arbeidsconflicten. Ook kan Jonas bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten nakijken;
  • uitkeringen: denk hierbij aan bijstand, Wmo, WIA, WAO, AOW, WW, Ziektewet. Jonas kan mensen adviseren over hun uitkeringsrechten en bijstaan in procedures over hun uitkering;
  • consumentenrecht: advies en rechtsbijstand bij conflicten over abonnementen, ondeugdelijke producten, leningen etc.;
  • verblijfsvergunningen: advies en rechtsbijstand bij problemen met het verkrijgen van een verblijfsvergunning, of als deze wordt ingetrokken.

Mr. Jonas van de Wiel is elke maandag aanwezig van 10.00 – 12.00 uur. Locatie: Ambyerstraat-Noord 78 / Aandacht Plus Zorg / Informatiecentrum Buurtplatform Amby. Voor vragen of het maken van een afspraak voor spreekuur kunt u Jonas van de Wiel bereiken via info@buurtplatform-amby.nl en onder telefoonnummer: 06-36408424.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.