Inloopspreekuur Werk en Bemiddeling

Wist u dat…. u met uw vragen over werk, inkomen en opleiding terecht kunt bij het Buurtplatform Amby? Tijdens het gratis en open inloopspreekuur op maandag tussen 10:00 en 12:00 uur helpt Armand Decker, consulent Werk en Bemiddeling bij de Gemeente Maastricht, inwoners van Amby bij het vinden en verkrijgen van betaald of onbetaald werk. We hebben inmiddels al een aantal buurtgenoten aan werk kunnen helpen. Er wordt hierbij geprobeerd om zoveel mogelijk de lokale werkgevers te bedienen en gebruik te maken van de lokale netwerken. Een aantal actuele en doorlopende vacatures zijn te bekijken in het Informatiecentrum van het buurtplatform Amby en deze worden regelmatig ververst.

Maar ook als u alleen een vraag heeft over uw inkomen, uitkering of andere zaken of heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren, dan bent u uiteraard bij ons van harte welkom. En heeft u tips voor ons, laat het ons weten!

Voor vragen of het maken van een persoonlijke afspraak voor het spreekuur kunt u Jonas van de Wiel bereiken via info@buurtplatform-amby.nl en onder telefoonnummer 06-36408424


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.