Veilig naar school gaan in Amby

Ja, dat kan. Maar daar hebben we wel uw hulp bij nodig. Enkele verkeersbrigadiers hebben aangegeven om te gaan stoppen met uw schoolkinderen veilig te laten oversteken aan de drukke Ambyerstraat Noord. Daardoor zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers. Wij vragen dan ook om uw medewerking om ons te komen helpen. Het kan toch niet zo zijn dat straks in Amby uw kinderen zonder begeleiding de drukke Ambyerstraat Noord moeten oversteken. Met ingang van het komend schooljaar zijn op 2 ochtenden, tijdstip 8.10 uur en 2 middagen, tijdstip 15.15 uur nieuwe brigadiers nodig. Ouders, opa’s en oma’s neem uw verantwoordelijkheid en help ons mee zodat uw kinderen veilig naar school kunnen gaan en en ’s middags weer veilig terug naar huis. Het kost een half uurtje per week. De kinderen zullen u erg dankbaar zijn omdat ze dan veilig kunnen oversteken. Doet u mee om dit mogelijk te maken?

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij:
Mevr. Jeanny Biesheuvel, tel: 043-3633154
Mevr. Lilian de Vrede, tel: 043-3633354

Bedankt alvast voor uw aanmelding namens de gehele brigadiersgroep.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.