We zetten Amby op zijn kop

Met de feestdagen voor de deur wil het Buurtplatform Amby dit jaar iets speciaals doen voor de inwoners van Amby.

Vertel ons wat u van Amby vindt!

Vanaf december vindt u het Buurtplatform op een extra locatie: de voormalige nagelsalon aan de Ambyerstraat-Noord, tussen sportschool Anytime en Bakkerij van der Weerdt. Kom in december naar het Buurtplatform in de winkelstraat en…

  • deel uw mening over wonen in Amby. Wat gaat er goed, wat kan er beter. Uw mening helpt ons om de leefbaarheid in Amby te vergroten. Als dank krijgt u een leuke attentie, die u in uw kerstboom of in de kerstboom voor de Witte Boerderij kunt hangen;
  • breng ons lang houdbare levensmiddelen voor ’t Kratje van Amby. Wij zorgen ervoor dat deze producten goed terechtkomen bij dorpsgenoten die het goed kunnen gebruiken!

Geef een maaltijd cadeau!
Er is nog een manier om de vrijwilligers van ’t Kratje Amby te steunen. Als u in december eten bestelt of afhaalt bij een van de horecaondernemers in Amby, kunt u een vrijwillige donatie doen. Deze donatie wordt dan door ons gebruikt om inwoners en gezinnen uit Amby met een kleine beurs te trakteren op iets extra’s, zoals een afhaalmaaltijd of een warme kop koffie. U mag zelf bepalen hoeveel u doneert, iedere euro is welkom! De deelnemende horecazaken zijn herkenbaar aan een poster met de tekst: ‘Wij steunen ’t Kratje Amby!’. We hopen zo van december een warme maand te maken, die in het teken staat van verbinden en elkaar steunen.

 

 

 

 


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.