GarageSaleAmby op zondag 29 augustus 2021 (11:00 tot 16:00 uur)

Wij zijn als werkgroep heel blij dat we alvast een sponsor hebben gevonden en de GarageSaleAmby ook in 2021 kan plaatsvinden. Om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de GarageSale gaan we in juni daar waar het kan posters ophangen. Wil je meedoen aan de GarageSaleAmby? Dan volgen hier enkele tips om er een geslaagde dag van te maken.

Goede voorbereiding
Houd een grote opruiming waarbij je je spullen niet weggooit maar oppoetst en klaar zet om iemand anders blij mee te maken. Jij hebt een gezellige dag én kan er wat aan verdienen. Zorg ook dat je wat klein geld hebt om te wisselen.

Enthousiasme verspreiden
Probeer alle bewoners in je straat enthousiast te maken om mee te doen. Hoe meer deelnemers in de straat, hoe meer jullie opvallen voor bezoekers. Dit zorgt voor meer verbinding en gezelligheid!

Opvallen
Decoreer je standplaats met ballonnen (die je van de organisatie ontvangt), slingers en een kleedje. Dat ziet er gelijk verzorgd, schoon en gezellig uit.

Prijskaartjes
Je kan van te voren prijskaartjes maken. Zo hoef je niet snel na te denken over de prijs en krijg je geen irreëel laag bod. Bovendien kunnen geïnteresseerden zo direct de prijs zien als jij even bezig bent met een andere klant.

Wees actief
Wees actief en probeer een actieve houding aan te nemen door bijvoorbeeld je kraam zo nu en dan te reorganiseren. Zo krijgen de bezoekers het gevoel dat ze rustig tussen je spulletjes kunnen snuffelen en er niet zo op hun vingers gekeken wordt.

Reclame
Deel het event op jouw social media. Nodig je vrienden, familie, kennissen, collega’s en/of sportmaatjes uit om een bezoek te brengen.

Aanmelden kan via garagesaleamby@gmail.com. Inschrijfkosten € 2,50 per adres.
Voor meer informatie zie Facebook, Nextdoor of stuur ons een mailtje.

Werkgroep GarageSaleAmby / Ineke,Susan,Esther en Karin i.s.m. Buurtplatform Amby


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.