Zomercarnaval Amby

Op zaterdag 4 september 2021 wordt er een nieuw evenement georganiseerd: Zomercarnaval Amby! In nauwe samenwerking met Buurtplatform Amby zal er een leuke namiddag & avond georganiseerd worden in de prachtige tuin van het ‘t Magisch Theatertje, gelegen op de Molenweg 4 te Maastricht. Op deze dag gaan we de gemiste “vastelaovend” inhalen met diverse Limburgse artiesten. Denk onder andere aan Erwin, Frans Theunisz, Katja Henz, Roger Villevoye. Vanaf 16:30 uur barst de gezelligheid los in Amby. Maar we gaan nog verder: dit carnavalsfeest is voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, lopend, rijdend, alle culturen en geloven…. we maken dit feest inclusief. Alle faciliteiten zullen aanwezig zijn om er een geweldig feest van te maken. De organisatie heeft de afsluiter al bekend gemaakt, namelijk Big Benny. Hij sluit om 23:00 uur het programma af. Kom verkleed, want de best verkleedde bezoeker ontvangt een geweldige prijs. Wij nodigen alle nationaliteiten uit om te komen in feestkleding welke in land van afkomst gebruikelijk is te dragen tijdens nationale feestdagen. De kaartverkoop is inmiddels gestart via: www.zomercarnavalamby.nl. De kaartjes worden verkocht met ticketgarantie, dus mocht het evenement niet mogen doorgaan door Corona, dan wordt het geldbedrag excl. servicekosten volledig teruggegeven! Tot 4 september 2021 in Amby ❤️💛💚.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.