Bloempotten winkelgebied Amby

Ze hangen: vrijwilligers van het Buurtplatform Amby hebben het winkelgebied een frisser kleurtje gegeven. Mocht u het mooi vinden, laat het ons dan weten. Deze kleine beetjes zorgen er immers voor dat het winkelgebied er ook in de zomermaanden kleurrijk bijligt. De vrijwilligers hebben met eigen auto gereden en vervolgens enkele uren tijd besteed om de bloempotjes weer te laten schijnen. Hoe leuk zou het zijn als iedereen een handje zou willen meehelpen om de bloemen gedurende de zomer dagelijks van water te voorzien, zodat we er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Deze actie werd mogelijk gemaakt door Ondernemers Vereniging Amby, vrijwilligers Kratje Amby en het Buurtplatform Amby.

 

 

 

 


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.