Informatiebijeenkomst mantelzorg Amby

Heb je een vraag over mantelzorg?

Zorg je voor een ouder, kind, broer/zus of vriend/buur en heb je vragen over alles wat hierbij komt kijken? Kom dan op maandagochtend 27 september naar het buurtcentrum in Amby. Hier staat koffie met een lekker stukje vlaai voor je klaar en maak je kennis met andere mantelzorgers en met Tanja Goessen (mantelzorgconsulent) en Sonja Stevens (mantelzorgmakelaar) van Steunpunt Mantelzorg Zuid. Vaak word je mantelzorger van de ene op de andere dag. Het overkomt je en opeens moet je in de zorgwereld een weg zien te vinden. Je moet van alles regelen en hebt waarschijnlijk een heleboel vragen; over verzorging, praktische hulp, dagactiviteiten, zorgkosten, regels en wetgeving. Wist je dat je dan bij Steunpunt Mantelzorg Zuid terecht kunt met al je vragen? En dat deze ondersteuning gratis is? Waarschijnlijk niet. Kom daarom op 27 september naar de bijeenkomst in Buurtcentrum Amby en maak vrijblijvend kennis met Tanja en Sonja. Zij zetten hun kennis en ervaring in om het leven van mantelzorgers in Amby gemakkelijker te maken. Aanmelden via 043 – 321 50 46 of info@mantelzorgzuid.nl.

Ma 27 sept| 11.00 – 12.30 u | Buurtcentrum Amby | Ambyerstraat-Noord 78 | Maastricht


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.