Ingang De Koffiepot

Buurtplatform Amby en De Koffiepot

Vanaf donderdag 1 juni opent Buurtplatform Amby haar deuren in De Koffiepot (hoek Arenborghoeve/Lovendaalhoeve). Van 11:00 tot 16:00 uur zijn we geopend en tijdens deze openingstijden zullen diverse activiteiten en spreekuren worden georganiseerd en gepland. Zo zal op donderdagen tussen 11:00 en 13:00 uur een inloopspreekuur zijn waarin u terecht kunt met vragen over de sociale zekerheid in Amby. Bijvoorbeeld over:

  • WAO of (toekomstige) WIA-uitkering;
  • Rechten en plichten in de “wachttijd”-periode van 2 jaar bij langdurig ziek zijn;
  • Wajong-uitkering en werk;
  • Participatiewet;
  • WW-uitkering en ziek zijn tijdens de WW;
  • Andere kwesties met betrekking tot uw UWV-uitkering of het aanvragen daarvan.

De vrijwilligers die de spreekuren houden worden regelmatig bijgeschoold en zij informeren u graag. Dus als u met vragen zit over bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en uitkering, wacht dan niet met informatie inwinnen. De overige activiteiten en spreekuren zullen middels onze media en de Amyerproat in fases bekend gemaakt worden.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.